Linuwih cocog Liga Premier Inggris 2015-2016 16 kaping minggu iki bakal ngowahi bebarengan antarane Aston Villa karo Arsenal kang bakal dianakaké ing Stadion Villa Park ing 13 Desember, 2015 lan bakal siaran dening Bein Olahraga 3 ing 20:30 am.

Match iki wis samesthine kanggo mbukak prasongko, nanging iki ora kudu nggawe tension saka match bakal suda. Gaweyan unyielding saka Aston Villa bisa metu saka ngisor klasemen bakal dites liwat game nyengsemaken Arsenal minangka tim tamu. Aston Villa mesthi banget bebaya rusak titik sabanjuré nalika patemon karo Arsenal ing akhir minggu. Wangun miskin supaya adoh ndadekake Villa slumped ing ngisor klasemen karo rekaman anyar ngempalaken total enem Nilai saka 15 pertandhingan. Joleon Lescott lan kanca-kanca bisa diwenehi direkam siji kamenangan anyar lan telung ndudohke asil lan kudu ngulu sewelas kalah.

Pelatih Remi Garde mentas nyewo in November pungkasan, sing dicokot saka janji liwat disualekno saka rong asil sing tarik supaya adoh, dadi iku bakal diwenehi gaweyan sakabehe supaya mblokir tingkat Arsenal. Dumateng ing Ciaran Clark, Idrissa Gueye lan Ashley Westwood, strategi kaslametané Aston Villa kudu diputer ing disiplin uncompromising padha nalika nampa barrage saka ngawan pemain. Nalika tokoh striker Jordan Ayew minangka pilihan ing garis ngajeng, ketoke isih bakal nampa kangelan saiki nembus patemon nimbali saka pengunjung. Yen sampeyan bisa Skor page lan katon kalem nalika mengantisipasi strategi nyerang Arsenal, iku ora kamungkinan asil babak bisa wis disimpen dening Aston Villa ing akhir minggu kanggo 16 iki. Pertandhingan pungkasan Arsenal marang Aston Villa on May 30, 2015 lan banjur, mesthi, nggandrungi Arsenal ing game sabanjuré, nalika dibukak markas Aston Villa ing Liga Premier terus.

Lowongan kanggo Lowongan Aston Villa vs Arsenal:

05#30#2015 Arsenal 4-0 saka Aston Villa
02#01#2015 Arsenal 5-0 saka Aston Villa
09#20#2014 Aston Villa 0-3 Arsenal
14#01#2014 Aston Villa 1-2 Arsenal
08#17#2013 Arsenal 1-3 saka Aston Villa

Lima pungkasan Pertandhingan Aston Villa:

12#05#2015 Southampton 1-1 saka Aston Villa
11#28#2015 Aston Villa 2-3 Watford
11#21#2015 Everton 4-0 saka Aston Villa
08#11#2015 Aston Villa 0-0 Manchester City
11#03#2015 Tottenham 3-1 saka Aston Villa

Lima pungkasan Pertandhingan Arsenal:

05#12#2015 Arsenal 3-1 Sunderland
11#29#2015 Norwich City 1-1 Arsenal
11#25#2015 Arsenal 3-0 Dinamo Zagreb
21#11#2015 West Bromwich Albion 2-1 Arsenal
11#08#2015 Arsenal 1-1 Tottenham Hotspur

Prediksi Tim Aston Villa vs Arsenal:

Aston Villa: Brad Guzan # Alan Hutton # Mikha Richards # Joleon Lescott # Kieran Richardson # Carles Gil # Idrissa Gueye # Ashley Westwood # Jordan Ayew # Jack Grealish # Rudy Gestede.

Arsenal: Cech # Debuchy # Koscielny # Monreal # Bellerin # Ramsey # Cazorla # Ozil # Sanchez # Walcott # Giroud.


Prediksi Aston Villa vs Arsenal: 0-1
PREDIKSI LAINNYA :
Prediksi Norwich City vs Everton 12 Desember 2015
Prediksi Manchester City vs Swansea City 12 Desember 2015
Prediksi Crystal Palace vs Southampton 12 Desember 2015
Prediksi Sunderland vs Watford 12 Desember 2015