Prediksi Manchester City vs Swansea City 12 Desember 2015

Liga linuwih cocog saka Liga 16 kaping minggu iki bakal ngowahi bebarengan antarane Manchester City Swansea City bakal dianakaké ing Stadion Etihad ing Desember 12, 2015 lan bakal siaran dening Indosiar 22:00 pm.

Asor kejut saka tim Stoke City akhir minggu pungkasan digawe regu pelatih tim Manuel Pellegrini bali telu saka tim Leicester City klasemen ndhuwur, supaya poin lengkap aman ing pertandhingan sabanjuré. The Citizens sesambungan miskin éntuk counter-serangan iki tontonan anané Vincent Kompany wis nggowo pengaruh kanggo kekuatan saka sektor pertahanan, senadyan ana jeneng kualitas kayata Nicolas Otamendi minangka pilihan. Tugas panentu pisanan ing alur konco serangan mungsuh kang tanggung jawab saka Fernandinho utawa anchor gelandang Yaya Touré minangka tim ngarep.

Kangge Sergio Aguero sing bisa bali menyang muter ing game wektu iki, siap kanggo nuduhake katajeman liwat dhukungan saka Raheem Sterling lan Kevin De Bruyne. Sukses damel ing separo pisanan match dadi pratondo positif kanggo Manchester City ing nggayuh nilai lengkap. Resistance galak supaya ngalang-alangi kamenangan sisih ngarep, siap kanggo bakal diwenehi pengunjung ing trip wektu iki. Kondisi negatif, nanging kudu ngakoni kang dialami dening Swansea City, nggawe game wektu iki bakal Highly ing sih saka kamenangan kanggo Manchester City ing akhir minggu kanggo 16 mengko. Tambahan, ngrekam sewelas tim pertandhingan kaping kalih iki uga nyengkuyung sanget tim ngarep, ngendi padha kalah saka gangsal pertandhingan pungkasan marang pengunjung. Manchester City kudu tetep waspada ing ngarep kanggo Swansea City sanadyan iku bakal Highly di senengi.

Lowongan kanggo Lowongan Manchester City vs Swansea City:

05#17#2015 Swansea City 2-4 Manchester City
22#11#2014 Manchester City 2-1 Swansea City
01#01#2014 Swansea City 2-3 Manchester City
12#01#2013 Manchester City 3-0 Swansea City
05#04#2013 Swansea City 0-0 Manchester City

Lima pungkasan Pertandhingan Manchester City:

05#12#2015 Stoke City 2-0 Manchester City
02#12#2015 Manchester City 4-1 Hull City
28#11#2015 Manchester City 3-1 Southampton
11#26#2015 Juventus 1-0 Manchester City (UEFA CL)
11#22#2015 Manchester City 1-4 Liverpool

Lima pungkasan Pertandhingan Swansea City:

12#05#2015 Swansea City 0-3 Leicester City
29#11#2015 Liverpool 1-0 Swansea City
11#21#2015 Swansea City 2-2 Bournemouth
11#07#2015 Norwich City 1-0 Swansea City
10#31#2015 Swansea City 0-3 Arsenal

Struktur Prediksi Pemain Manchester City vs Swansea City:

Manchester City: Hart # Sagna # Demichelis # Kolarov # Otamendi # Silva # Fernandinho # Fernando # De Bruyne # Sterling # bony.

Swansea City: Fabianski # Naughton # Taylor # Williams # Bartley # Routledge # Sung Yong Ki # Britton # Sigurosson # Gomis # Ayew.


Prediksi Manchester City vs Swansea City: 3-1
PREDIKSI LAINNYA :
Prediksi Ajax vs Molde 11 Desember 2015
Prediksi Fenerbahce vs Celtic 11 Desember 2015
Prediksi Bordeaux vs Rubin Kazan 11 Desember 2015
Prediksi Sion vs Liverpool 11 Desember 2015