Prediksi Tottenham Hotspur vs AS Monaco 11 Desember 2015
Linuwih cocog UEFA Europa League babak Group pambuka aku wektu iki bakal ngowahi bebarengan antarane Tottenham Hotspur karo AS Monaco bakal dianakaké ing Stadion White Hart Lane ing Desember 11, 2015 lan bakal siaran dening Bein Olahraga 1 03:00 AM.

Klasemen Group A Tottenham Hotspur Bringas mesthi bakal katon sadurunge umum dhewe. Rong kemenangan consecutive liwat Anderlecht lan Qarabag tim minggu kepungkur ndadekake kuat klasemen disinggasana Hotspur karo disualekno saka total sepuluh Nilai saka gangsal pertandhingan. Nanging, ratings Tottenham Hotspur dipanggonke ing ndhuwur klasemen wis ora rampung aman amarga ana tim Anderlecth dipanggonke kapindho nilai mung telung mung. Tim Anderlectch bisa dadi ancaman kanggo berhahaya Hotspur.

Nanging pelatih tim Mauricio Pochettino iku optimistis tim bisa ngamanake nilai lengkap karo dhukungan saka ewu panyengkuyung. Kangge AS Monaco isih babagan bag dirating katelu ing klasemen Group A karo kempalan total enem Nilai saka gangsal pertandhingan. A babak 1-1 nalika diadani dening tim Qarabag minggu terakhir sing tambah nggawe angel kanggo ngalih tim AS Monaco Anderlecth dirating kapindho. Match iki bakal netepake partai kanggo uwal kefase AS Monaco sabanjuré. Teka ngarep wakil Britania iku Tottenham Hotspur, AS Monaco ora bakal arep nyekel nilai lengkap yen padha arep Jarak babak sabanjure. Wonten ing pertandhingan final karo Tottenham Hotspur, AS Monaco bisa terus Tottenham Hotspur kanthi skor final 1-1 ing Stade Louis II. Asil bisa dadi aset terkenal kanggo AS Monaco re-digdaya Harry Kane et al.

Lowongan kanggo Lowongan Tottenham Hotspur vs AS Monaco:

02#10#2015 AS Monaco 1-1 Tottenham Hotspur
03#08#2013 AS Monaco 5-2 Tottenham Hotspur

Lima pungkasan Pertandhingan Tottenham Hotspur:

05#12#2015 West Bromwich Albion 1-1 Tottenham Hotspur
11#29#2015 Tottenham Hotspur 0-0 Chelsea
27#11#2015 Qarabag 0-1 Tottenham Hotspur
11#22#2015 Tottenham Hotspur 4-1 West Ham United
11#08#2015 Arsenal 1-1 Tottenham Hotspur

Lima pungkasan Pertandhingan AS Monaco:

12#06#2015 Bastia 1-2 AS Monaco
03#12#2015 AS Monaco 1-1 Caen
30#11#2015 Marseille 3-3 Monaco
11#27#2015 AS Monaco 0-2 Anderlecht
11#22#2015 AS Monaco 1-0 Nantes

Struktur Prediksi Tottenham Hotspur vs AS Monaco:

Tottenham Hotspur: Lloris # Dier # Vertonghen # Alderweireld # Davies # Walker # Alli # Chadli # Mason #, Heung-Min Putra # Kane.

AS Monaco: Subasic # Fabinho # Raggi # Carvalho # Elderson # Toulalan # Traore saka # Lemar # Bernardo # El Shaarawy.


Prediksi Tottenham Hotspur vs AS Monaco: 2-1
PREDIKSI LAINNYA :
Prediksi Bayer Leverkusen vs Barcelona 10 Desember 2015
Prediksi Roma vs BATE Borisov 10 Desember 2015
Prediksi Dinamo Zagreb vs Bayern Munich 10 Desember 2015
Prediksi Olympiacos vs Arsenal 10 Desember 2015