Prediksi Sion vs Liverpool 11 Desember 2015

Cocog Advanced 2015-2016 UEFA League Europa awal babak Group B minggu ieu bakal mawa babarengan genep kali antara Sion jeung Liverpool nu bakal dilaksanakeun di Stadion Tourbillon dina Désémber 11, 2015 jeung bakal disiarkeun ku RCTI 01:00 pm.

Dina terusan hiji patandingan liga tadi, nu Reds gagal ngahontal titik lamun datangna ka St James Park. Status salaku tim tamu ngalawan tim Newcastle Sarikat, Alberto Moreno sareng kolega-Na dipigawé kirang di pertandingan. Nu Anfield Gank kudu mikawanoh mangpaat tim imah Newcastle Amérika jeung agrégat final nu 0 - 2. eleh eleh tim Newcastle Amérika sacara Liverpool ngalaman waktu kaopat jadi jauh dina acara Premier League. Hasil goréng menduduku nunda Liverpool rengking katujuh dina standings papan bari.

Nu Reds bakal ngalaman hiji patandingan tangguh gigireun maju central liga Éropa cocog weekend ieu, di mana tim palatih asuahn Jürgen Klopp baris indit ka Stade de Tourbillon guna tangtangan tim host Sion. Sanajan teu sabalikna tina Liverpool anyar geus kurang ngayakinkeun catetan dina Sion, di mana pamungkas pertandinganan boh tim maén tim sarua kuat. Sanajan status nu datang di tengah pertandingan minggu ieu, Liverpool diharepkeun muncul salaku winners di pertandingan. Sagigireun gaduh komposisi pamaén leuwih lengkep, panémbong palatih tim Jürgen Klopp ieu jauh cukup slick jeung ngajangjikeun. Cocog ieu baris jadi kaulinan pihak pamungkas saméméh advancing kefase Liverpool saterusna. Najan tiket yakin ka babak saterusna. Benteke jeung babaturanana masih kudu ménta meunangna di game waktu ieu dina raraga ningkatkeun catetan maranéhanana nepi ka rengse luhur posisi standings.

Kantor ka Kepala Sion vs Liverpool:

02#10#2015 Liverpool 1-1 Sion

Lima Last patandingan Sion:

11#29#2015 Sion 1-2 Thun
26#11#2015 Rubin Kazan 2-0 Sion
22#11#2015 Young Boys 1-1 Sion
11#08#2015 Sion 2-0 Luzern
11#06#2015 Sion 1-1 Bordeaux

Lima Last patandingan Liverpool:

03#12#2015 Southampton 1-6 Liverpool
29#11#2015 Liverpool 1-0 Swansea City
11#27#2015 Liverpool 2-1 Bordeaux
11#22#2015 Manchester City 1-4 Liverpool
08#11#2015 Liverpool 1-2 Crystal Istana

Prediksi Teams Sion vs Liverpool:

Sion: A. Vanins # Lacroix # Jagne # Vanczák # Rüfli # Vidosic # Perrier # rouiller # Carlitos # Konate # Follonier.

Liverpool: Mignolet # Clyne # Skrtel # Sakho # Moreno # Bisa # Lucas # Milner # Coutinho # Ings # Sturridge.


Prediksi Sion vs Liverpool: 0-3
PREDIKSI LAINNYA :
Prediksi Bayer Leverkusen vs Barcelona 10 Desember 2015
Prediksi Roma vs BATE Borisov 10 Desember 2015
Prediksi Dinamo Zagreb vs Bayern Munich 10 Desember 2015
Prediksi Olympiacos vs Arsenal 10 Desember 2015