Prediksi Bayern Munchen vs Augsburg 12 September 2015 – Bursa Taruhan Bola Voor dan Prediksi Bayern Munchen vs Augsburg Liga Jerman. Pertandingan ini akan diselenggarakan pada hari Sabtu 12 September 2015 pukul 20:30 WIB Live Fox Sports 3. Berikut berita dan prediksi selengkapnya by LiputanMaya.com.



Sagigireun Bayern Munchen oge kudu meunangna di buruan hareup ka mindahkeun Borussia Dortmund ti luhur nu boga ngan béda tujuan Kauntungannana eta. Angkatan jeung 3-0 meunangna ngayakinkeun ti bayer Leverkusen dina game pamungkas, Robert Lewandowski CS optimistis pikeun ngamankeun tilu titik dina kaulinan saterusna.

Anjeun bisa nyebutkeun kasempetan ngabengkokkeun Augsburg Bayern Munchen anu cukup badag alatan tim momen Markus Weinzierl sacara masih tacan kapanggih bentuk pangalusna sarta kaulinan munggaran tilu anu geus acted Sascha Molders CS sanajan can bisa ngahontal meunangna. Dua ngéléhkeun jeung draw a jadi panganyarna direkam dina camp Augsburg sarta ngan ngawengku posisi 15 kalayan gain 1 point.

Sanggeus ngelehkeun dina game pamungkas tina camp tim promotion Augsburg Ingolstadt mangka kudu geuwat ngaronjatkeun kinerja, hayu eleh sorangan kajadian di hareup ngarojong sorangan ku kituna nyieun posisi palatih Augsburg Markus Weinzierl salaku sorotan a.

Berikut Head To head dan 5 pertemuan terakhir dari kedua team :

Head To Head Bayern Munchen vs Augsburg :
09.05 / 15 Bayern Munchen 0-1 Augsburg
13:12 / 14 Augsburg 0-4 Bayern Munchen
05:04 / 14 Augsburg 1-0 Bayern Munchen
5:12 / 13 Augsburg 0-2 Bayern Munchen
09:11 / 13 Bayern Munchen 3-0 Augsburg

5 Pertandingan Terakhir Bayern Munchen :
15 / 08.30 Bayern Munchen 3-0 bayer Leverkusen
22:08 / 15 Hoffenheim 1-2 Bayern Munchen
15.08 / 15 Bayern Munchen 5-0 Hamburg
06:08 / 15 Bayern Munchen 1-0 Real Madrid
05:08 / 15 Bayern Munchen 3-0 AC Milan

5 Pertandingan Terakhir Augsburg :
29.08 / 15 Augsburg 0-1 Ingolstadt
22:08 / 15 Frankfurt 1-1 Augsburg
15:08 / 15 Augsburg 0-1 Hertha Berlin
08:08 / 15 Elversberg 1-3 Augsburg
1:08 / 15 Augsburg 5-0 Toulouse

Prediksi Perkiraan Susunan Pemain Bayern Munchen vs Augsburg :
Bayern Munchen : Neuer ‘Lahm’ Boateng ‘Benatia’ Alaba ‘Robben’ Alonso ‘Vidal’ Kosta ‘Muller’ Lewandowski.

Augsburg : ‘Kohr’ molders Hitz ‘Verhaegh’ Klavan ‘Ho Hong’ Feulner ‘Halil Altintop’ Werner ‘Baier’ Esswein.

Bursa Taruhan Bola Bayern Munchen vs Augsburg :
Bayern Munchen 0 : 2 1/2 Augsburg

Prediksi Bola Bayern Munchen vs Augsburg by LiputanMaya.com :
Bayern Munchen 3 : 0 Augsburg

Sumber